Független értékbecslő, értékbecslés menete, megrendelés

Az Ön értékbecslő-je, lakóingatlanok: lakás, családi ház, telek, és zárkerti ingatlanok,
műszaki eszközök, cég kkv vagyonértékelője, igazságügyi szakértő. tel.: +36309141585

Független értékbecslő: értékbecslés  ajánlatkérés megrendelés

Értékbecslés menete, hogy először töltsd ki az alábbi űrlapot!

Független értékbecslő, értékbecslés menete: mi nem jutalékért dolgozunk, nekünk fix szakértő áraink vannak. Ez kizárja a részrehajlás jehetőségét. Csak a tényeket tudjuk elfogadni, csak azt az értékelést írom alá, mely számokkal alátámasztható.  Nekünk semmilyen érdekünk nem fűzödik  ahhoz, hogy nem megfelelő, valótlan árat állapítsunk meg. Már eddig eljutottál, gondolom felismerted az ingatlan értékbecslés fontosságát, és rájöttél, hogy jó helyen jársz.

Sürgős! Budapesten és Pest megyében akár 48 órán belül is független értékbecső, az értékbecslés menete szerint elvégzi az értékbecslést!

Értékbecslést független értékbecslő készíti el.
Ha ingatlan adásvétel előtt állsz, vagy bármilyen más okból van szükséged értékbecslésre
 az alábbi űrlap kitöltésével kérj árajánlatot!

Értékbecslés menete egyszerű. Ha az űrlapot kitöltötte és elküldte, én vagy független értékbecslő munkatársam 2-3 órán belül telefonon megkeressük!

Árajánlatkérés: az értékbecslés szabálya szerint az árajánlat  adása, ha gyorsan kell telefonon történik. Lehet e-mailen is kérni, a megírja az ingatlan adatait, pontos feladatot, hogy mit kell elvégezni.

Árajánlatkérés esetén, telefonon azonnal, e-mailen a bekért adatok megküldése után adunk árajánlatot. Árajánlat elfogadása után, megbízási szerződést kötünk. Ezután a helyszíni szemlére független értékbecső fog kimenni.
A megbízási szerződésben minden fontos tudnivalót megtalálsz, fizetési feltételt, az értékbecslés elkészítésének idejét, átadását, és benne van az értékbecslés menete is.

A lakosság részére készített értékbecslések díját mindenkor átutalással kérjük megfizetni, még az értékelési szakvélemény átvétele előtt. Az értékbecslés menete, ideje függ az értékbecslés  fajtájától és az értékelendő ingatlan  típusától. Budapesti, illetve a Budapesten kívüli  értékbecsléseknél a papíralapú példányokat postai úton küldjük meg.

Független értékbecslő kéri, hogy az értékbecslés menete szerint leegyeztetett iratokat a helyszíni szemléig e-mailen küldjék meg az iroda részére.

 • Tulajdoni lap (30 napnál nem régebbi);
 • Térképmásolat (csak telkes ingatlanokhoz, 30 napnál nem régebbi);
 • Társasház alapító okirata (ha használati jog is tartozik az ingatlanhoz, vagy csak így azonosítható);
 • Méretezett alaprajz (műszaki alaprajz, pontos méretezéssel);
 • Jogerős építési engedély, tervdokumentáció (folyamatban lévő építés esetében);
 • Használatba vételi, fennmaradási engedély (ha a térképmásolat nem egyezik a valósággal);
 • Használati megállapodás (az ingatlan részek beazonosítására);
 • Költségvetés (építési hitel esetében);
 • Működési engedély (üzleti tevékenység esetén);
 • Telephely engedély (nem lakóingatlan esetén);
 • Bevételi adatok (jövedelemtermelő ingatlan, projekt ingatlan, termőföld esetében);
 • Bérleti szerződés (bérbeadással hasznosított ingatlannál);
 • Igazságügyi szakértéshez szükséges iratok: előre egyeztetve. Amennyiben valamely dokumentum hiányzik, irodánk külön díjazásért beszerzi (pl.: tulajdoni lap, térképmásolat), vagy pótolja (pl.: alaprajz).

Köszönjük az árajánlat kérését, jól választott…

INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS MENETE: A MEGRENDELÉSTŐL AZ ÍRÁSOS JELENTÉS ÁTADÁSÁIG, AZ ALÁBBI 6. PONT SZERINT VÉGEZZÜK EL

Ezért kérlek, hogy előbb olvasd el az ingatlan értékbecslés szerinti érték megállapítás ertékbecslés menete folyamatát, mert akkor látni fogod, hogy nem is bonyolult. Kérjél árajánlatot, hidd el, hogy egy ajánlatkéréssel még nem kötelezed el magad. Az értékbecslés menete a vonatkozó rendelet szabályozza, de a Wikipedia oldalon is elolvashatod.

Értékbecslés menete:

1. Megkeresés: 

Mely történhet, weboldalunkról a fenti online ajánlatkérés/megrendelés űrlap  kitöltésével, vagy e-mail levél  info@ertekbecslunk.hu küldésével. De lehet az árajánlatkérés telefonon +36 30 914 1585,
Jelenleg a Covid miatt, az irodánkban személyesen nem tudunk fogadni. E-mailes árajánlat kérés esetében én vagy munkatársam  2-3 órán belül  visszahívunk, és ekkor már ajánlatot is adok Neked.

2. Telefonos információ bekérés: 

Az ingatlan alap adatainak tisztázása, után az első lépésként az értékbecslés céljának meghatározása következik, melyből már megállapítható, hogy hivatalos értékbecslésre, vagy csak egy magáncélú nyílt piaci érték megállapításra van szükség.

3. Árajánlat:

A kapott információk alapján, már telefonos árajánlatot, vagy e-mailes árajánlatot adunk és meghatározzuk a helyszíni szemle időpontját, az elkészítés határidejét, a fizetési feltételeket és a szükséges iratok listáját is.
Az értékelések elkészítését egyszerűbb esetben a helyszíni szemlétől és a bekért iratok átadásától számított akár két vagy három napon belül is elkészítjük. Normál esetben 3-5 munkanap az elkészítés ideje, mindig a munka nagyságától függően. Felárral is kérheted ingatlanod értékelését, ha ma szemlézzük, holnap már meg is kapod az értékbecslést.

4. Szerződés:

Az árajánlat elfogadása után, egy Megbízási szerződést kötünk. A megbízási szerződés már tartalmazni fog minden fontos adatot, tudnivalót.(megbízási díjat, a vállalási határidőt, a díj megfizetésének módját, az értékelés átadását, és az egyéb feltételeket) Jelenleg a szerződést az általam e-mailen küldött levél helyettesíti, ha azt a levél vissza fordításával elfogadod, tekintettel covid miatt kialakult helyzetre.

5. Szakértői munka:

Megbízást követően, előre egyeztetett időpontban kerül sor a helyszíni szemle elvégzésére (a szemle előtt már bekérjük az értékbecslés, piaci érték megállapítás elkészítéséhez szükséges iratokat). A szemlén kerül sor az értékbecslés Megbízási szerződésének aláírása is. (Jelenleg nem, mert a leírtak szerint, egy levél helyettesíti.)
A független értékbecslő a helyszíni szemlén felméri az értékelendő ingatlan környezetét, az elhelyezkedését, az ingatlan állapotát és jogi helyzetét, ellenőrzi a méretét. 
Ezenkívül a tulajdoni lap alapján tisztázza a tulajdonosi viszonyokat, illetve a bejegyzett jogokat és kötelezettségeket is. Az ingatlan értékbecslő a helyszíni szemlén beazonosítja a rendelkezésre bocsátott okmányokat is, a hiányzó adatokat pótolja, vagy adat pótlást kér, és az eltéréseket regisztrálja.
Az értékbecslési eljárás során az értékbecslő meghatározza az érték fajtáját és a legmegfelelőbb értékelési eljárásokat. 
Az értékelést, az ingatlan piaci forgalmi ár, érték meghatározását szemrevételezéssel és a rendelkezésre bocsátott adatok, a dokumentumok és a kapott információk alapján készíti el a független értékbecslő.

6. Értékbecslés átadása: 

A magáncélú érték megállapítást e-mailen digitális pdf formátumban küldjük meg. Megkaphatod a nyomtatott, aláírt, írásos jelentést is, melyet ajánlott elsőbbségivel postázva küldünk meg, 1eft+áfaért.

Értékbecslés vagyonértékelés szakértés ajánlatkérés megrendelés

Ha ingatlan értékbecslést akarsz megrendelni, és többet megtudni erről, akkor olvasd el az erről szóló oldalamat
Ha műszaki géped, eszközöd van, többet is megtudhatsz róla, és ott megis rendelheted.

Értékbecslés vagyonértékelés szakértés ajánlatkérés megrendelés

Címkék: független értékbecslő, értékbecslés megrendelés, értékbecslés menete, igazságügyi szakértés megrendelés, értékbecslés ajánlatkérés értékbecslés menete. Ajánlatkérésére gyorsan válaszolunk. Megrendelését az Európai értékelési szabvány (EVS) iránymutatása és a 25/1997 (FM) rendelet előírása szerint készítjük

Tetszett? Hasznos volt? Kérlek, ne feledd el megosztani másokkal, és használd az alábbi közösségi megosztás gombokat!