Könyveim

Az Ön értékbecslő-je, lakóingatlanok: lakás, családi ház, telek, és zárkerti ingatlanok,
műszaki eszközök, cég kkv vagyonértékelője, igazságügyi szakértő. tel.: +36309141585

Könyveim: második könyvem

AZ INGATLAN VÁSÁRLÁS SIKERKALAUZA
Így vedd meg álmaid otthonát!Könnyebb megálmodni egy házat, vagy egy saját lakást, mint megvásárolni! 

Könyveim:
Testvérként jött a világra, az eladóknak szóló útmutató mellé, melyet nagy örömömre, szakmai elismerés támogatott.

Idén elkészült első kis könyvem – szerénytelenség nélkül állíthatom –nagy sikert aratott olvasóim, és nem különben a szakma körében, amit ezúton is tisztelettel köszönök minden érintettnek! 

Nem kis elismerés ez számomra, ami meghatódottsággal tölt el. Számomra bizonyítást nyert, hogy a kis könyvnek van helye az ingatlan-irodalomban, kvázi tanácsokra, hasznos tudnivalókra igen is szüksége van a lakásukat, házukat eladni kívánó embereknek. 

Mivel mindkét oldalnak megvannak az igazságai, mivel mindkét oldalnak buktatói is vannak, ezért nem lehet másképp bemutatni egyiket sem egy icipici elfogultság nélkül. Megtisztelő számomra, hogy megjelenhetek ezzel a könyvecskével, melyben most az ingatlant vásárolni kívánóknak szolgálok tanácsokkal, ötletekkel, fontos tudnivalókkal. 

Nos, valóban nagy boldogsággal töltött el a tudat, hogy ezek szerint az – általam már amúgy is megtervezett – vásárlói útmutatónak is lehet majd létjogosultsága. 

Ennek reményében, és bízva abban, hogy segítségére lehetek most a „játékmező” másik térfelén lévő lelkes szurkolótábornak, megírtam, és mára el is készült ez a kiskönyv, ezúttal az ingatlanvásárlók kalauzolására. 

Köszönöm tehát Önnek, hogy kezében tartja, köszönöm a barátaimnak, ismerőseimnek, kollégáimnak, akik már első könyvem megírása előtt is biztattak és ma is mellettem állnak, mi több, szakmai elismerésüket is fogadhattam. 

Bízom benne, hogy sikerült jó pontokat szereznem az ingatlanszakmának az eddig talán szkeptikus olvasóknál is, és közelebb kerültünk ahhoz az igazsághoz, mely szerint:Tényleg egy hajóban evezünk! 


Könyveim: az első könyvem!

AZ INGATLANÉRTÉKESÍTÉS SIKERKALAUZA
Így add el az ingatlanod!Őszinte gondolatok és válaszok a hazai ingatlanértékesítésről! 

Könyvem abból a célból készült, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik tapasztalatlanul állnak az ingatlanos témák forgatagában, akik nem tudnak dönteni, hogyan fogjanak hozzá az értékesítéshez.

Abban is szeretnék segítséget nyújtani, hogy láthatóvá váljanak a buktatók épp úgy, mint a megfontolt döntésből adódó előnyök. Ezeket az előnyöket lehet, hogy adott pillanatban nem mérjük fel kellőképpen, nem gondolunk a hosszútávon bekövetkező igencsak pozitív hatásokra. Remélem, hogy ennek a „tanácsadó” könyvecskének a beható tanulmányozásával, sokkal több tisztességes és mindkét fél számára előnyös adásvételi- szerződés köttetik.  

Könyvemmel az értékesítéshez hiányzó tudást, tapasztalatot próbálom pótolni, mert ha már rászántuk magunkat, hogy eladjuk az ingatlanunkat jó, ha magát a procedúrát megfontoltan kezdjük el.  

Nem lebeszélni akarom az Olvasót, hogy ne próbálja egyedül az ingatlanértékesítést, hanem meggyőzni szeretném, hogy merjük igénybe venni ingatlanszakértő segítségét, mert annak is megvannak az előnyei.  

Mert ez is egy szakma! Ahogy a villanyszerelés is. Ahogy a fűtésszerelés is. Hozzáértés nélkül, egyiket sem próbáljuk elvégezni egy esős, vasárnap délután. Mégis elvégzendő feladat, ezért szakértő segítségét vesszük igénybe hozzá. 

Ennyire egyszerű ez. Az értékbecslésnek az ingatlanközvetítésnek köszönhető anyagi előny már nem mondható „konyhapénznek” bőven túlmutat azon. 


Mindkét könyvem ára 2.490.-ft./db, MIOSZ tagoknak kedvezményesen 2.000.-ft./db ajánlom.

Csomagban olcsóbb: Ha mindkét könyvemet megveszed akkor csak 4.000.-ft.,MIOSZ tagoknak 3.500.-ft. 


Könyveim megvásárolhatóak a MIOSZ (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége) Titkárságvezetőjénél Viski Nóránál, 1126 Bp. Orbánhegyi út 14. titkarsag.miosz@gmail.com tel.: 06 70 325 9893

Tetszett? Hasznos volt? Kérlek, ne feledd el megosztani másokkal, és használd az alábbi közösségi megosztás gombokat!

Kérjen visszahívást!


Az adatai megadásával hozzájárul az adatai kezeléséhez.
Adatkezelési tájékoztató