Jognyilatkozat

Az Ön értékbecslő-je, lakóingatlanok: lakás, családi ház, telek, és zárkerti ingatlanok,
műszaki eszközök, cég kkv vagyonértékelője, igazságügyi szakértő. tel.: +36309141585

Jognyilatkozat

Jognyilatkozat szerinti kötbér megállapodás jelen weboldal tartalmi elemeinek, szövegeinek engedély nélküli másolásához/felhasználásához.

 

• Oldal használata.

Jognyilatkozat: A https://ertekbecslunk.hu/ weboldal Mészáros Ferenc (Szerző) szellemi terméke, és a Rétköz Vagyonértékelő Kft. mint Jogtulajdonosa.

A jelen weboldalon található összes tartalom, beleértve a képeket, a grafikákat, a céglogót, a szöveges tartalmakat, a hírlevél sorozatokat. Továbbá a blog értesítőket, a letölthető tanulmányokat, az űrlapokat. Illetve ezekbe bele nem értendő szöveges vagy képes elemet a Szerző tulajdonát képezi és a szerzői jogi védelem alatt állnak.

A weboldalra való belépéssel, és olvasásával a látogató maradéktalanul és feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy a weboldal szerzőjének szellemi termékét képező tartalmakat, ha elolvassa azt kizárólag csak személyes információszerzésre használja fel.

A weboldal Szerzője és a Jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak változatlan, vagy nagymértékben hasonló módón történő átdolgozásához. Illetve bármilyen nem magán célú felhasználásához. Ezen weboldalon található fotók, grafikák, céglogók sem használhatóak fel előzetes engedély nélkül saját termék, webhely, facebook profil reklámozására. Akár üzletszerű, akár személyes célú hirdetésről van szó. A Szerző és Jogtulajdonos szándéka kifejezetten arra irányul, hogy semmilyen szerzői jogi tartalmát a nyilvánosság felé ne lehessen felhasználni.

A jogsértésekkel kapcsolatban a szerzői jogról szóló törvény (jelenleg 1999. évi LXXVI. számú tv), a polgári jogi törvény (jelenleg módosítás alatt, korábban 1959. évi IV. tv.), valamint, a weboldalon található feltételek és jognyilatkozat, egyéb kikötések vonatkoznak.

 

• Jognyilatkozat: Felelősség kizárása.

A weboldal Jogtulajdonosa nem vállal felelősséget az Ön számítógépét vagy egyéb tulajdonát érő közvetett, vagy közvetlen kárért (beleértve a vírustámadást is). Mely a weboldalhoz való hozzáférés, annak használata, böngészése következtében, illetve bármely anyag, adat, szöveg, kép vagy videó letöltése következtében keletkezik be.

A weboldalhoz kapcsolódó bármely más internetes oldalon található sértő, bántó vagy jogellenes bejegyzésért, tartalomért, illusztrációért az oldal üzemeltetőjét és Jogtulajdonosát semmilyen felelősség nem terheli.

 

• Jogsértések következményei.

A Szerző és Jogtulajdonos ezúton tájékoztatja a weboldal látogatóját, hogy amennyiben weboldalunk tartalmát harmadik személynek tartalmában bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként nettó 200eft/nap/ azaz kettőszázezer forint, másolt oldal napidíj összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak (de legfeljebb nettó 8millió forint).

Másolt tartalomnak minősül az is, ha az átvétel a teljes oldal tartalom 20%-nál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen, kötbér megállapodást.

Tájékoztató

Tájékoztatom a weboldal látogatót, hogy a jogtalan felhasználást vagy közzétételt annak észlelésekor azonnal közjegyzői (közokiratban) ténytanúsítással fogom hitelesíteni. Mely ellen a bizonyítás egy jogvitában elég nehéz! A kötbér összegét a weboldal elkészítése során befektetett munka és a weboldal hasznosítása során tervezett üzleti szempontok figyelemvételével határoztuk meg. Ez nem minősül túlzónak. A kötbér az elmaradt haszon és a jó hírnév sérelmének átalánykompenzációja, a Jogtulajdonos azonban az ezen felüli más kárait is érvényesíti. (ügyvédi, közjegyzői, bírósági, posta és egyéb költségek)

A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weboldal Szerzőjének székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

 

• A weboldal üzemeltetője és a Szerző és Jogtulajdonos adatai (aki a jogsértés esetén a kötbérre jogosult):

Rétköz Vagyonértékelő Kft. kapcsolat, irodája

Név: Rétköz Vagyonértékelő Kft.

Székhely: 1112 Budapest, Rétköz utca 51.

Képviseli: Mészáros Ferenc ügyvezető igazgató

Cg.: 01-09-713184,

Adószám: 12395547-2-43

<< Tovább a Lakó ipari kereskedelmi ingatlanok értékelése

<< Tovább az értékbecslés, vagyonértékelés, szakértés árajánlat, megrendeléshez

Címkék: Rétköz Vagyonértékelő Kft. ügyfélfogadás, megközelítés, elérhetőség, honlap cégeknek, honlap lakossági, telefon, mobil, térkép,

Tetszett? Hasznos volt? Kérlek, ne feledd el megosztani másokkal, és használd az alábbi közösségi megosztás gombokat!