Ingatlan értékbecslés, gép, eszköz értékbecslő Budapesten

Az Ön értékbecslő-je, lakóingatlanok: lakás, családi ház, telek, és zárkerti ingatlanok,
műszaki eszközök, cég kkv vagyonértékelője, igazságügyi szakértő. tel.: +36309141585

Ingatlan értékbecslés, érték megállapítás...

Itt kezdj! Mert itt megoldhatod a problémádat!

Ha eladásnál nem jól állapítod meg ingatlanod irányárát azt kockáztatod, hogy jelentős anyagi kár és időveszteség érhet.
 • Ha tudni akarod ingatlanod, piaci árát, segítek Neked!
 • Én egy irányár specialista értékbecslő vagyok, aki megoldást nyújt számodra!
Ne vegyen meg túlárazott ingatlant. Kérd tanácsomat mielőtt bármilyen ingatlanügyletbe fog? Hány milliót tud elbukni anélkül, hogy ez Önt zavarná?
 • Minél több pénzért vesz ingatlant, annál többet bukhat —ami különösen akkor zavaró, ha pár ezer forinttal megelőzheted!!
Az általunk hivatalos célra készített értékbecslések felhasználhatóak bármilyen hivatalos helyen.
 • Pl. hatóságok, állami intézmények, közjegyző, bíróság, NAV és válás stb.
 • Az ingatlanok értékelésekor a legfontosabb feladat, hogy meg kell határozni az értékbecslés célját .

Lakossági ingatlan értékbecslés, érdemes itt maradnod!

az értékbecslő szakember

Ingatlan értékbecslés mert:

 • Adásvétel előtt értékbecsléssel megtudhatod az adott ingatlan valós értékét;
 • Problémádra a megoldást független ingatlan értékbecslő szakértő készíti el;
 • Mi 100% Rétköz Garanciával készítjük el ingatlanod értékbecslését;
 • Itt rengeteg értékbecsléssel kapcsolatos tudást szerezhetsz meg;
 • Értékes e-book sorozatomat ingyenesen, ajándékba kapod;
 • Olvashatod cikkeimet, blogomat ahol 18 év szakmai tapasztalatát osztom meg;
 • Kipróbálhatod ingyenes ingatlan értékbecslő kalkulátoromat;
 • Az értékbecslés elkészítésével, én értéket adok Neked!

Fedezd fel az ingatlan értékbecslés fontosságát!

Értékbecslés szolgáltatásokat és árainkat, minden esetben a Te problémád megoldására alakítjuk ki!

Figyelem! Ha hónapok óta hirdeted ingatlanod, nem csörög a telefonod, az ingatlanközvetítő sem hozza az érdeklődőket, kidobtál már több tízezer forintot, ne ess pánikba! Ha ingatlant keresel, ne fizesd meg az eladó álmait! Ekkor egy értékbecsléssel én megmondom az ingatlanod, vagy álmaid ingatlanának irányárát!

Ha megrendeled, ingyenesen adok egy útmutatót, egy könyvet melynek értéke 1990.ft, melyet én írtam sok éves ingatlan szakértői tapasztalatommal, ebből megtudhatod, hogy hogyan add el ingatlanod, vagy hogyan vásárolj. Ezt előre nem mondhatom el, de biztos lehetsz benne, hogy nagy hasznát fogod venni.

100% Rétköz ingatlan értékbecslés Garancia!

Ha a Neked készített értékbecslést, hivatalos helyen a mi hibánkból nem fogadják be, akkor kérlek, jelezd, és nem kérek magyarázkodást, csak megköszönöm, hogy adtál nekünk egy esélyt, visszafizetjük az értékbecslés árát, és barátként válunk el!

ingatlan értékbecslés

Ingatlan, eszköz értékbecslés szolgáltatás

Ingatlan értékbecslés, vagyonértékelés megrendelés menete

Kapcsolat

Információ

Árajánlat

Szerződés

Szemle

Értékelés

Blog

Nézd meg legfrissebb híreinket

Itt tudsz feliratkozni a blog értesítőmre!

Az értékbecslő szakember tapasztalatai

Olvasd el értékbecslésről szóló cikkeimet: Cikkeim a szakmában eltöltött 22 évről szólnak, és a felhalmozott tapasztalataimat osztom meg Veled. A cikkeket változatos témákról, velem megtörtént eseményekről írom.

Ingatlan értékbecslés minta nem került fel oldalamra a másolás elkerülése végett. Azonban megbízási szerződés mintát tettem fel.

Cikkeimben foglalkozok a lakás értékbecslés fontosságával, illetve külön cikkben a ház értékbecslés problémájáról is írok. Egyik legfontosabb dolog, hogyan válasszál értékbecslőt. A legtöbb ember életében, csak egyszer, vagy néhányszor történik meg, hogy elköltözik és eladja ingatlanát. Nem várható el, hogy minden szakértelem nélkül eladja ingatlanát és állapítja meg az irányárát. Ezért forduljon érékbecslő szakértőhöz, az ingatlanbecslés elvégzéséhez, az irányár megállapítása végett.

Az online ingatlan értékbecslés nembiztos, hogy eredményhez vezetne, hisz az ingatlan szemléje nélkül a műszaki tartalmat, és az egyéb jellemzőket nem lehet pontosan figyelembe venni. Így egy online értékbecslés akár milliós eltérést is mutathat. Az ingatlan értékbecslés online már a nyugati, főként az angolszász országokban elfogadott. Nálunk most történik a bevezetése a statisztikai alapú értékelési szakvélemény készítése. Melyet feltételekhez kötnek, hogy hol és milyen típusú ingatlanok esetében végezhető el ez a típusú értákelés. Szépséghibája, hogy az eddigi 80% helyett csak az érték 60%-át veszik figyelembe a hitelezésnél. Az igaz, hogy gyorsabb, illetve ingyenes mert a bank készíti, de csak kisebb hitelfelvételnél kérik. Nagyobb hitelfelvételnél az ügyfelek inkább a hagyományos ingatlan értékbecslés szakértést kérik.

Munkáink során a lakóssági ingatlan értékbecslés budapest és pestmegyére korlátozódik Erre a területre megfelelő mennyiségű összehasonlító adatbázissal rendelkezünk. Egyéb megyékre nincs megfelelő összehasonlító adat bázisunk, így nincs rálátásunk az adott területre. Továbbá a kiszállás költsége miatt, sem nekem sem az ügyfélnek sem érné meg. Ezért főként az értékbecslés budapest és annak agglomeráció területére korlátozódik. De Budapesten és annak agglomerációja és pestmegye területén, biztonságosan és pontosan tudjuk elvégezni az értékbecsléseket.

Ha tetszik, hasznosnak és érdekesnek találod a cikkeimet, oszd  meg másokkal is, és like-old a facebook oldalra, használd a közösségi megosztás és tetszik gombokat! Köszönöm!

Miért fontos az ingatlan értékbecslés?

Fontos az ingatlan értékbecslés: Eladni, vagy venni szakértő nélkül nem szabad, értékbecsléssel egy hiteles dokumentumot kaphatsz a kezedbe, az ingatlanod áráról. Egy jó értékbecsléssel rengeteg időt,...

Tovább »

Hogyan válasszál értékbecslőt!

Hogyan válasszál értékbecslőt: Mint sok más esetben az életben itt  is a legfontosabb tényező az értékbecslés árának és minőségének kérdése.Te döntesz, hogy mit választasz, silány munkát...

Tovább »

Értékbecslés megrendelés, döntésedet befolyásolhatja...

 • Ingatlan értékbecslő szakértőink szakmai felelősségbiztosítással rendelkeznek az Aegon Biztosító ZRT-nél, cégünk a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének tagja.

Tekintsd meg referenciáinkat »

és referencia térképünket »

Értékbecslő szakértőink 22 év alatt több mint 18 ezer db értékbecslést végeztek. Munkáinkra teljes körű és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben ingatlan értékbecslő vagy vagyonértékelő szakértőink értékbecslését a mi hibánkból nem fogadják be, visszafizetjük annak díját.

Lépj kapcsolatba velünk

További információra van szükséged?

Ellenőrizd, hogy mások mit mondanak a szolgáltatásainkról.
Nagyon elégedettek a szolgáltatásainkkal.

Keress meg minket az irodában.

Hívj: Mészáros Ferenc +36 30 914 1585

  Hozzájárulok a megadott adataim kezeléséhez. Adatkezelési tájékoztató »

  Tetszett? Hasznos volt? Kérlek, ne feledd el megosztani másokkal, és használd az alábbi közösségi megosztás gombokat!