Értékbecslés ügyféltérkép

Az Ön értékbecslő-je, lakóingatlanok: lakás, családi ház, telek, és zárkerti ingatlanok,
műszaki eszközök, cég kkv vagyonértékelője, igazságügyi szakértő. tel.: +36309141585

Értékbecslés ügyféltérkép

Értékbecslés ügyféltérkép, tartalmazza: A Cég székhelyét, Lakossági ingatlan referencia munkáit. Vállalkozások/cégek ingatlan, műszaki gép, eszköz referencia munkáit.

A térkép a Rétköz Vagyonértékelő Kft. ügyfélkörének értékbecslés, vagyonértékelés referencia térképe, amely csak részlegesen tartalmazza az eddig elvégzett munkáit.

Értékbecslés ügyféltérkép

Ha megnézte ügyfél referencia térképünket láthatja, hogy az ország egész területén végzünk lakossági és céges értékbecsléseket, vagyonértékeléseket.

Ha még több referenciát szeretne megnézni, akkor tekintse meg a műszaki értékbecsléssel foglalkozó oldalamat.

Ha Önnek szüksége van értékbecslésre, vagyonértékelésre és fel szeretne kerülni az ügyfél referencia térképünkre, mi megoldást nyújtunk problémájára!

Kedves Ügyfelem!

Kérem olvassa el ezt a néhány sort, ha már megrendelt egy értékbecslést.

Örömömre szolgál, hogy cégemet bízta meg ingatlanának, (lakás, családi ház, vagy építési telek) értékelésével.
Nagyon fontos, hogy ügyfelek elégedettek legyenek az elvégzett szolgáltatásunkkal. Ezt, úgy tudom meg, ha megírják nekem. Ha lehet néhány sorban írja meg, hogy mennyire volt elégedett, az elvégzett értékeléssel, munkamenetünkkel, az rodával és az értékbecslővel.

Ha ez pozitív elégedettség esetén örülni fogunk, hogy sikerült maradéktalanul kiszolgálnunk Önt.

Negatív elégedettség esetén azt kérném, hogy írja meg problémáját, és abból tanulni fogunk.

Higgye el az Ön véleménye nagyon fontos Nekem, hogy cégem a jövőben is sikeresen működhessen. Szeretném megköszönni, hogy Nálunk rendelte meg az értékbecslési szolgáltatást, és köszönöm ha véleményével is segíti cégem fejlődését.

Ingatlanokra: Igazságügyi szakértő ingatlan területre, ingatlanvagyon értékelő, termőföld-forgalmi értékelő, erdő értékelő, ESSEC vagyonértékelő, MRICS nemzetközi minősítésű szakértő, összesen nyolc fő ingatlanvagyon értékelő dolgozik cégemben.

Referenciáink között, a Paksi Atomerőmű, GE. Hungary, Fővárosi Bírósági Hivatal, HM. Bp. Erdőgazdaság Zrt., Pápai reptér, MTA agrár Zrt. Michelin Hungaria Zrt. BKV Vasúti Jármű Kft., ÁVM Kft., Eckerle Autómotive Kft., FAG Magyarország Ipari Kft.,MKM-EMÜI Kft., Pátria Nyomda Zrt., Marin Hungária Kft., Vízuál Kft.,  Budapest Bank Zrt., Duna Bank Zrt. EximBank Zrt., Önkormányzatok, ingatlan fejlesztők, Társadalmi szervezetek, több száz cég, és több mint 15e.db lakossági értékelés van.

Tekintse meg referencia oldalunkat is!

Tetszett? Hasznos volt? Kérlek, ne feledd el megosztani másokkal, és használd az alábbi közösségi megosztás gombokat!