Elektromos fűtés vizesblokkokba

Az Ön értékbecslő-je, lakóingatlanok: lakás, családi ház, telek, és zárkerti ingatlanok,
műszaki eszközök, cég kkv vagyonértékelője, igazságügyi szakértő. tel.: +36309141585

Elektromos fűtés vizesblokkokba

Elektromos fűtés: Otthonunk minden helyiségében fontos a fűtés, elsősorban komfortérzetünk, kényelmünk miatt, ám a falak állapotának megőrzése érdekében is. A penészmentes falak nem csak esztétikailag hagynak kívánnivalót, de egészségünk megőrzésének érdekében is.

Milyen elektromos fűtések közül válasszunk a fürdőszobánkban?

Számos elektromos fűtés létezik, sokan nem is gondolnának rá.  Nem mindegy azonban, hogy teljesen fel szeretnénk-e újítani a helyiséget,vagy egyáltalán nem. Esetleg lehetőség van-e padló réteget kialakítani új formában.
Ha igen, akkor igazán jó megoldás lehet elektromos fűtés gyanánt a fűtőkábeles változat. Óriási előnye, hogy a meleg padló igazán kellemes érzés mezítlábbal, illetve a pára és a lecsepegő víz is nagyon gyorsan megszárad.
További igen hasznos jellemzője, hogy nem foglal a falon helyet, így minden helyet kihasználhatunk. Kisebb vizesblokkban azonban egy elektromos futőszőnyeg is elegendő lehet, pláne, ha lehetőség van egy úgynevezett elektromos törölközőszárító fűtőtest felszerelésére. A kettő együtt már egészen biztosan elegendő a kellemes meleg fenntartásához. Még akkor is, ha a szárító radiátor csak a kedvezményes, vezérelt árammal működik.

Közkedvelt elektromos fűtések a fürdőszobákban

Amennyiben a padlófűtés valamilyen okból nem megoldható, akkor a falra szerelhető elektromos fűtés a legjobb ötlet. (Természetesen vízfröccsenés elleni védelemmel felszerelve)
Kiváló és igazán korszerű elektromos fűtési megoldás továbbá az infrafűtés. Amennyiben fontos az áram megtakarítás és napközben nem tartózkodunk otthon, akkor úgynevezett gyorsfűtéssel tehetjük komfortossá a helyiséget.

Elektromos fűtés infrapanellel

Amennyiben a falon szűkösködünk  hellyel, akkor az infrapanel a mennyezeten elhelyezve is lehetőséget ad a fűtésre. Az elektromos infrapanel rendkívül energiatakarékos és esztétikus, a helytakarékosságról nem is beszélve.
Aki a dizájnos megoldások és az innováció megszállottja, annak kitűnő választás lehet „mellékes fűtésként” a tükör infrapanel felszerelése. Az elektromos tükör infrapanel nem csak meleget biztosít, de a tükör páramentesítése is egycsapásra megoldott.
Látható, hogy elektromos fűtés tekintetében sem kell már egyetlen egy megoldásra hagyatkoznunk, nem úgy, mint a mára már matuzsálemnek számító hőtárolós kályha, illetve az úgynevezett olajradiátorok korában. Ezek még rengeteg áramot fogyasztottak és a kinézetük sem volt a legszebb.

Mészáros Ferenc
ingatlan és eszköz szakértő

Tetszett? Hasznos volt? Kérlek, ne feledd el megosztani másokkal, és használd az alábbi közösségi megosztás gombokat!

Szólj hozzá!